Rental: Visueel

Video

Line4Events verhuurt diverse soorten beeldinstallaties zoals projectieschermen, plasmaschermen en LED-panelen. Daarnaast adviseren, leveren en installeren we dit beeldmateriaal op de gewenste locatie of voor een bepaald evenement door heel Nederland. Line4Events is de specialist op het gebied van audiovisuele installaties waarbij het verhuren van beeld een belangrijk onderdeel is.
Line4Events verhuurt professionele apparatuur in heel Nederland. Wij bieden beeldapparatuur voor professioneel gebruik, zoals LED-panelen, projectoren en CCTV. Wij zijn de leverancier op het gebied van audiovisuele installaties voor diverse diverse sport evenementen, festivals maar ook voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Line4Events onderscheid zich door de nieuwste producten en gegarandeerde kwaliteit.

Line4Events verhuurt diverse soorten video-apparatuur, waardoor we voor elke situatie een oplossing kunnen bieden, zoals:

• LED videowall – modulaire LED-panelen met diverse pixelpitch
• Projectie – projectieschermen en projectoren
• Beeld – groot formaat plasmaschermenCLF
Barco
Stumpfl
Panasonic
Martin
Bosch
Security Systems
Roland
Visualed

    Kom in contact met ons

    Line4Events is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, indoor events en bedrijfsevenementen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

    CONTACT OFFERTE