Sportevenementen

Sportevenement

Line4Events levert voor verschillende sportevenementen door heel Nederland licht, geluid en beeld. Deze apparatuur is van essentieel belang voor het opzetten van een sportevenement. Line4Events heeft al diverse sportevenementen op haar naam staan, waaronder kickboksgala’s, EK honkbal, en triatlons.

Bij een triatlon zorgen we ervoor dat er luidsprekers langs de banen hangen, tijdens een kickboksgala en honkbal evenementen zorgen we dat het beeld, licht en geluid optimaal is. Wij leveren apparatuur aan diverse landelijke en regionale sportorganisaties, voor de professionele en amateur wedstrijden.Tot in de puntjes verzorgd


Wij bieden een audiovisueel plan op maat. Ons team zorgt ervoor dat het hele evenement licht en geluid technisch tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij denken graag met u mee als partner in de organisatie van uw sportevenement. Van ontwerpt tot resultaat. Line4Events leveren alle techniek, gecertificeerd personeel én bovenal vakkundig advies om uw evenement tot een succes te maken!

Kom in contact met ons

Line4Events is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, indoor events en bedrijfsevenementen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT OFFERTE