Rental: Professioneel lichtapparatuur

Licht

Line4Events biedt de juiste belichting voor uw feest, evenement, bruiloft en andere partijen. Wij bieden advies op maat zodat u precies weet welke belichting aansluit op uw evenement. Wij verhuren theaterspots, LED-spots, movingheads, blinders en strobsocopen, lichttafels en nog veel meer soorten belichting. Voor uw volledige projectverzorging bieden wij graag de juiste oplossing. Maar uiteraard kunt u ook losse onderdelen bij ons huren.

Line4Events is de nummer één verhuurder van professionele lichtapparatuur in heel Nederland. Wij bieden de nieuwste lichtapparatuur voor professioneel gebruik. Wij onderscheiden ons van andere verhuurders door onze grote volumes, de nieuwste producten, gegarandeerde kwaliteit en uitstekende service. Line4Events draagt bij aan het succes van uw evenement of productie en bieden een totaaloplossing voor uw festival, bruiloft of ander evenement.

Line4Events verhuurt diverse soorten lichtapparatuur en lichtbesturing, waardoor we voor elke situatie een oplossing kunnen bieden, zoals:

Intelligent licht – moving heads
LED licht – LED wash, LED Tube, LED PAR, LED Balls
Rook en lichteffect – rookmachines, stroboscoop, pixelbar, blacklight en spiegelbollen
Conventioneel licht – volgspot, PAR, fresnel, profielen, blinders, flood light
Besturing – controllers, dimmers en ethernetMartin
Robert Juliat
SGM
MA Lighting
CLF
Avolites
Vari*lite
ETC
Clay Paky
Studio Due
High End Systems
Robe
Expolite

    Kom in contact met ons

    Line4Events is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, indoor events en bedrijfsevenementen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

    CONTACT OFFERTE