Rental: Professioneel geluidsapparatuur

Geluid

Geluid speelt bij feesten, bedrijfsuitjes, sportevenementen en andere evenementen als congressen en presentaties een belangrijke rol. Line4Events verhuurt al jarenlang audiovisuele installaties en heeft voor ieder evenement het juiste geluid. Wij installeren geluidsinstallaties in verschillende varianten en van diverse merken.

Line4Events is de nummer één verhuurder van professionele geluidsapparatuur in Nederland. Al ruim 10 jaar is Line4Events de leverancier van geluidinstallaties voor evenementen in heel Nederland. Wij hebben een groot assortiment aan geluidsapparatuur waardoor er voor ieder evenement de juiste installatie is.

Line4Events verhuurt diverse soorten geluidsapparatuur, waardoor we voor elke situatie een totaal oplossing kunnen bieden, zoals:

Luidsprekers – luidsprekersets, subwoofers, line array, vloermonitors
Versterkers – analoge versterkers, digitale versterkers
Mengpanelen – analoge mengpanelen, digitale mengpanelen
Microfoons – draadloze microfoons, in ear monitors, microfoonstandaards/-statieven
DJ gear – draaitafels, table top cd/mp3-spelersL-Acoustics
Lexicon
Meyer Sound
Roland
dB Technologies
Aviom
Yamaha
Technics
DiGiCo
Pioneer
Avid
Shure
Midas consoles
Sennheiser

    Kom in contact met ons

    Line4Events is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, indoor events en bedrijfsevenementen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

    CONTACT OFFERTE