Festivals geregeld van A tot Z!

Festival

Line4Events levert geluid voor zowel kleine als grote festivals door heel Nederland. Wij werken met de beste geluidssystemen zodat wij altijd aan het geluid en licht zoals gewenst kunnen voldoen. Door onze professionele werkwijze zal het geluid altijd goed klinken waardoor uw festival een succes zal worden. Line4Events biedt voor ieder feest een passend geluid en beschikt over de kennis, ervaring en capaciteit om voor enkele tientallen tot duizenden bezoekers op uw evenement, het technisch tot een succes te maken.3D tekening voor podia

In de verschillende stadia van het organiseren van een evenement krijg je te maken met opdrachtgevers, gemeente en leveranciers. Tijdens het traject kunnen 3D plattegronden goed van pas komen als communicatiemiddel. Een 3D plattegrond zorgt ervoor dat de planning sneller en succesvoller verloopt. Een 3D plattegrond geeft duidelijk in één opslag weer hoe een festival of evenement eruit komt te zien.

Evenementenvergunning

Wanneer u een evenement of festival wil organiseren heeft u in de meeste gevallen een evenementenvergunning nodig. Line4Events biedt ondersteuning met het aanvragen van evenementen vergunning bij de gemeente het evenement plaats vindt. Een plattegrond zorgt er voor dat het aanvragen van een vergunning sneller wordt afgegeven. Dit komt omdat tekeningen een goed beeld schetsen.

Stroomvoorziening op locatie

Line4Events biedt stroomvoorziening op locatie. Wanneer u een evenement organiseert heeft u elektriciteit nodig, maar 9 van de 10 keer is de hoeveelheid elektra onvoldoende. Line4Events biedt de juiste materialen om uw hele evenement te voorzien van elektra. Het inrichten van een tijdelijke stroomvoorziening begint bij het maken van een stroomplan.Bij het maken van een stroomplan gaan wij altijd uit van de werkelijk benodigde vermogens op uw evenement. Dit zorgt voor een efficiënte stroomvoorziening op uw evenement. Line4Events realiseert een volledige realisatie van dit stroomplan. Daarnaast zullen wij aanwezig zijn op uw evenementen zodat eventuele storingen direct verholpen kunnen worden.

Totaaloplossing inclusief stroomvoorziening

Wanneer Line4Events de totaaloplossing verzorgt van uw evenement, is het ontwerpen van een stroomplan onderdeel van de offerte. Uit het stroomplan komt exact welke materialen er nodig zijn om het evenement tot een succes te maken.

Het maken van een licht en geluidsplan

Geluid en verlichting zijn van essentieel belang tijdens een evenement. Een goed licht- en geluidsplan is daarom noodzakelijk. Een licht- en geluidsplan omvat alles wat met licht en geluid, tijdens je evenement, te maken heeft. Denk hier bijvoorbeeld aan hoe de lichtstralen de zaal in gaan of hoe het podium verlicht moet worden. Ook moet het licht niet rechtstreeks in de ogen van het publiek schijnen of te fel zijn. Hetzelfde geldt voor het geluid. De zanger of spreker moet goed te horen zijn en het geluid dat uit de speakers komt mag niet vervormd worden. Line4Events biedt een licht- en geluidsplan op maat voor ieder evenement.

    Hulp nodig bij uw event?

    Line4Events is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, indoor events en bedrijfsevenementen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

    CONTACT OFFERTE