Bruiloft

Bruiloft: De dag van uw leven!

Wilt u uw bruiloft geven op een prachtige locatie? Line4Events heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd, hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat u de perfecte trouwlocatie vindt. Op de locatie kan Line4Events door middel van de jarenlange ervaring panden of objecten zo uitlichten dat de locatie nog meer sfeer krijgt. Niet alleen licht, geluid en muziek behoort tot de totaaloplossing die Line4Events tijdens uw bruiloft verzorgt, wij kunnen ook zorgen voor de juiste fotograaf tijdens de mooiste dag van uw leven.Bruiloft DJ & Artiesten

Een DJ die samen met een lichtman die uw avond tot een succes maakt. De DJ draait al uw favoriete nummers en de lichtman zorgt voor een spetterende lichtshow. Line4events zorgt voor het complete show i.c.m. de beste DJ’s en de leukste artiesten. Denk hierbij aan een zanger of zangeres die komt optreden, of een saxofonist die samen met de deejay een geweldige show geeft tijdens een DJ set.

Extra service

Naast het verhuur van licht en geluid, bieden wij ook extra services aan. Denk hierbij aan confetti kanonnen, ballonnen, verlichte dansvloer, rode lopers, luxe staftafels, stoelen, een fotograaf & nog veel meer… Kortom wij nemen u alles uit handen om te zorgen dat u de dag van u leven krijgt!

Uw wensen doornemen

Bent u benieuwd wat wij voor uw bruiloft kunnen betekenen? Wij beginnen graag met een persoonlijk gesprek om al uw wensen door te nemen. Wij leveren complete unieke shows met de juiste sfeer! Maak geheel vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden bij Line4Events.

Kom in contact met ons

Line4Events is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, indoor events en bedrijfsevenementen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT OFFERTE