Beurzen

Beurs

Een goede belichting van het product dat u gaat promoten. Of een presentatie van uw product op groot scherm. Als u uw product goed wilt promoten moet de presentatie van dat product staan als een huis. De juiste voorzieningen qua licht, beeld en geluid mag dan zeker niet ontbreken. Wij adviseren u graag, zodat u uw product aan uw publiek op de perfecte manier kunt presenteren.Beursstands

Het organiseren van een beurs of event kan zorgen voor druk of stress. Line4Events kan uw zorgen uit handen nemen. Wij bieden een tal van mogelijkheden, zoals: het huren van vloeren, schermen, lichten, podia, audiovisuele middelen en complete standbouw.. Maar ook adviseren en ondersteunen wij u graag met de apparatuur en technici. Line4Events zorgt ervoor dat uw beurs professioneel, efficiënt en veilig is ingericht en met oog voor de huisstijl en uitstraling van uw firma of organisatie. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar en nemen uw technische zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op een geslaagde beurs.

Het is op een beurs belangrijk dat jouw beursstand opvalt voor de bezoekers. Professionele belichting en de juiste uitstraling zijn erg belangrijk. Nieuwe producten moeten extra worden uitgelicht om goed op te vallen. U kunt dit ook doen door bijvoorbeeld een reclamespot van het desbetreffende product af te laten spelen op een videowall. Dankzij de audiovisuele middelen van Line4Events is uw beurs altijd geslaagd.

Kom in contact met ons

    Line4Events is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, indoor events en bedrijfsevenementen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

    CONTACT OFFERTE