Installatie

Installatie

Heeft u een horecaonderneming die u wilt voorzien van passend geluid, beeld en licht? Wij adviseren u graag bij het opstellen van een goed geluids- en lichtplan. Wij zorgen voor installaties voor zowel grote als kleine locaties. Wij werken uitsluitend met A-merken, zodat de kwaliteit altijd optimaal is. Onze installateurs kunnen alles voor u opstellen, maar u kunt uiteraard ook uitleg en instructies krijgen, zodat u de apparatuur naar eigen inzicht kunt opstellen.Horeca, café en restaurant

In de horeca speelt geluid en licht een belangrijke rol. De sfeer in een café of restaurant wordt grotendeels bepaald door het gebruik van de juiste muziek en verlichting op de juiste momenten. Als uw gasten genieten van een heerlijk 5-gangenmenu draait u natuurlijk geen hardrockmuziek en heeft u geen felle spots gericht op uw gasten. Het is van belang dat u de juiste apparatuur heeft voor uw horecagelegenheid en Line4Events kan u daarin goed adviseren. Daarnaast moet u natuurlijk ook makkelijk kunnen schakelen tijdens een avond, wat als een rustige avond begint kan uiteindelijk uitmonden in een groot feest en daar moet u met uw audiovisuele infrastructuur wel op kunnen inspelen.

Akoestische inrichting en geluidsdemping

Op het gebied van akoestiek en geluidsdemping heeft Line4Events jarenlang ervaring. Wij bieden u passende en betaalbare oplossingen voor geluidsproblemen. Tijdens een evenement kan zowel het evenement voor geluidsoverlast zorgen, maar ook de omgevingsstroom, denkt u hierbij aan het verkeer naar het evenement toe en de bezoekers zelf kunnen voor geluidsoverlast zorgen.

Line4Events adviseert u graag bij het verzorgen van de akoestische aankleding van het evenement, zodat uw gasten optimaal kunnen genieten tijdens het evenement, maar ook dat de omgeving rond het evenement geen last heeft van geluidsoverlast. Tevens kunnen wij u ook nog adviseren over bijvoorbeeld: het toelaatbaar geluidsniveau in uw bedrijf, ruimteakoestiek en de opstelling van de geluidsinstallatie.

De 24/7 service van Line4Events

Line4Events staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te adviseren over al uw vragen over geluid, beeld en licht. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en door hun jarenlange ervaring op hun vakgebied zijn zij in staat om voor elk probleem een goede oplossing te vinden. Neemt u daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend advies? Line4events adviseert u graag.

Wilt u dus een evenement organiseren waarbij alles tot in de puntjes geregeld moet worden, neemt u dan contact met ons op. Hoe sneller u ons inschakelt, des te beter kunnen wij u adviseren. Als uw evenement georganiseerd wordt op een andere locatie, dan bezoeken wij uiteraard deze locatie, zodat wij u een passend advies kunnen geven.

    Kom in contact met ons

    Line4Events is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, indoor events en bedrijfsevenementen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

    CONTACT OFFERTE